Screens staand of  op maat gemaakt

Een passende oplossing voor ieder budget en situatie. 

Screens, zonwering voor comfort en privacy

U bent op zoek naar een passende zonoplossing en kunt daarin verschillende keuzes maken. Welk type zonwering past bij uw woonsituatie? We lichten graag de mogelijkheden toe. Bij Montagebedrijf Friesland bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit en prijs voor elk budget.

Voordelen screens

Screens zijn schermen voor uw ramen of deuren, die de temperatuur in uw woning of bedrijfspand reguleren. Het voorkomt een temperatuurstijging en schermt ook tegen ongewenste lichtinval. Een groot voordeel van screens is dat uw zicht naar buiten behouden blijft. Echter wordt het zicht naar binnen wel beperkt, waardoor het uw privacy vergroot.

 

Screens op maat

De verschillende soorten zorgen ervoor dat er altijd een passende oplossing is voor elke situatie. De eerste keuze is tussen basis of een rits screen. Het verschil heeft met de geleider te maken. Bij standaard screens zit alleen de onderlat vast in de geleider, het doek zit los. Bij de rits variant wordt ook het doek bij de geleider ingesloten, dit maakt het windvast.

Elektrische screens

Uw elektrische zonwering voor buiten, de ultieme gebruiksvriendelijke oplossing voor warme zomerdagen. De standaard variant wordt geleverd met bandbediening, het doek is handmatig te bedienen. Gaat u voor meer gemak? Dan kunnen de schermen ook elektrisch aangedreven worden door een elektromotor. Bedien uw schermen met een afscheidsbediening, een schakelaar of met een app op uw smartphone of tablet.

Zonwering kopen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Van elektrische bedienbaar tot windvaste screens. Bij ons bent u aan het juiste adres. We maken graag een offerte op maat, zodat u de beste zonoplossing heeft voor uw situatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neemt dan contact op over onze (elektrische) zonweringen.

Neem contact op

14 + 9 =

Vaart Zuidzijde 15

06 53 58 34 84

info@montagebedrijffriesland.nl