Rolluiken op maat

Bij Montagebedrijf Friesland leveren we zonwering voor ieder budget. Van standaard formaten tot een rolluik op maat in diverse kleuren.

Minder warmte en inbraakpreventie

Wilt u graag een functionele oplossing? Met deze zonwering weert u de zon uit uw woning of bedrijfspand. Het heeft een hoge isolatiewaarde en u kunt een inbraak voorkomen. Onze rolluiken kunt u voor ramen en deuren plaatsen, een carport afdichting of als winkelpui bescherming.

Kleinste rolluikkasten met behoud dikke lamel

Onze hoogwaardige zonoplossingen zorgen voor een goede isolatie. Dit komt door de combinatie van een goed sluitende montage en de dikte van de lamellen. Wij gebruiken producten die uniek zijn door de kleinste rolluikkasten met behoud van een dikke lamel. Daardoor bent u gegarandeerd van de beste geluid- maar ook koude- en warmtewering.

Geschikt voor kleine, zeer brede ramen en dakkapellen

Voor elke situatie een passende oplossing. Onze rolluiken zijn geschikt voor zowel grote als kleine ramen. Ook voor dakkapellen zijn ze zeer geschikt. Wilt u gaan voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit? Vraag dan nu uw offerte aan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neemt dan contact op over onze (elektrische) zonweringen.

Neem contact op

14 + 10 =

Vaart Zuidzijde 15

06 53 58 34 84

info@montagebedrijffriesland.nl