Markiezen: een stijlvolle en klassieke uitstraling

Ga voor zonwering met karakter, dat zijn onze markiezen.

Markiezen op maat gemaakt

Ga voor een type zonwering met een lange levensduur en die onderhoudsvrij is. Onze markies bestaat uit een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Daarbij heeft u keuze uit tientallen kleuren en een uni doek of een streep motief. Wij kunnen u verschillende soorten leveren op maat.

Buitenzonwering, Standaard markies

Naast het maatwerk leveren wij ook de meest gangbare aluminium markiezen voor een scherpe prijs. Gesloten zijkanten en een zonnedoek die uw ramen tegen inval van de zon beschermt op warme zomerdagen. De ronde vorm is zowel functioneel als esthetisch. Het geeft uw woning een klassieke en romantische uitstraling.

 

Inmeten of monteren, de kwaliteit die u bent gewend

Wij bieden naast kwalitatief uitstekende producten, ook een goede service. Daarom komen wij de zonwering inmeten en monteren indien gewenst. Zo bent u altijd verzekerd van perfect passende markiezen. Maar ook de kwaliteit die u bent ons gewend bent. Friese nuchterheid met een Hollands product, dat zorgt voor vertrouwen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neemt dan contact op over onze (elektrische) zonweringen.

Neem contact op

4 + 10 =

Vaart Zuidzijde 15

06 53 58 34 84

info@montagebedrijffriesland.nl